ny

Anvendelsesindustrier og karakteristika for pneumatiske kugleventiler

Taike Valves pneumatisk kugleventil er en ventil installeret på kugleventilen med en pneumatisk aktuator.På grund af dens hurtige udførelseshastighed kaldes den også pneumatisk hurtig afspærringskugleventil.Hvilken industri kan denne ventil bruges i?Lad Taike Valve Technology fortælle dig i detaljer nedenfor.

Pneumatiske kugleventiler er meget udbredt i dagens samfund og kan generelt opdeles i følgende industrier: For det første omfatter produktionsindustrien petrokemiske, metallurgi- og papirfremstillingsindustrier og mere specifikt affaldsudledning, spildevandsbehandling osv.;for det andet transportindustrien, såsom olietransport, naturgastransport og væsketransport.Den pneumatiske kugleventil produceret af Taike Valve er meget udbredt i forskellige industrier på grund af sine egne unikke fordele.Dens fordele er som følger:

1. Væskemodstanden er lille, og dens modstandskoefficient er lig med en rørsektion af samme længde.

2. Enkel struktur, lille størrelse og let vægt.

3. Den er kompakt og pålidelig.På nuværende tidspunkt er kugleventilens tætningsoverflademateriale meget udbredt i plast, som har god tætningsevne og er blevet meget brugt i vakuumsystemer.

4. Let at betjene, hurtig åbning og lukning, behøver kun at dreje 90° fra helt åben til helt lukket, hvilket er praktisk til fjernbetjening.

5. Vedligeholdelsen er praktisk, strukturen af ​​den pneumatiske kugleventil er enkel, tætningsringen er generelt bevægelig, og den er praktisk at skille ad og udskifte.

6. Når den er helt åben eller helt lukket, er kuglens tætningsflade og ventilsædet isoleret fra mediet, og når mediet passerer igennem, vil det ikke forårsage erosion af ventiltætningsoverfladen.

7. Den har en bred vifte af anvendelser, med diametre så små som et par millimeter og så store som flere meter, og kan påføres fra højvakuum til højt tryk.

8. Fordi strømkilden til den pneumatiske kugleventil er gas, er trykket generelt 0,2-0,8 MPa, hvilket er relativt sikkert.Hvis den pneumatiske kugleventil lækker, sammenlignet med hydraulisk og elektrisk, kan gassen udledes direkte, hvilket ikke har nogen forurening til miljøet og har højere sikkerhed.

9. Sammenlignet med manuelle og turbine roterende kugleventiler kan pneumatiske kugleventiler konfigureres med større diametre (manuelle og turbine roterende kugleventiler er generelt under DN300 kaliber, og pneumatiske kugleventiler kan i øjeblikket nå DN1200 kaliber).


Indlægstid: 27. februar 2023