ny

Hvordan er ventilen korrosionsbeskyttende?Årsagerne, foranstaltningerne og udvælgelsesmetoderne er alle her!

Korrosion af metaller er hovedsageligt forårsaget af kemisk korrosion og elektrokemisk korrosion, og korrosion af ikke-metalliske materialer er generelt forårsaget af direkte kemisk og fysisk skade.

1. Kemisk korrosion

Det omgivende medium interagerer direkte kemisk med metallet under tilstanden uden strøm og får det til at blive ødelagt, såsom korrosion af metallet af den højtemperaturtørre gas og den ikke-elektrolytiske opløsning.

2. Elektrokemisk korrosion

Metallet kommer i kontakt med elektrolytten for at generere elektronstrøm, som vil ødelægge sig selv i den elektrokemiske handling, som er den vigtigste form for korrosion.

Almindelig syrebaseret saltopløsningskorrosion, atmosfærisk korrosion, jordkorrosion, havvandskorrosion, mikrobiel korrosion, grubetæring og sprækkekorrosion af rustfrit stål osv. er alle elektrokemisk korrosion.

Elektrokemisk korrosion opstår ikke kun mellem to stoffer, der kan spille en kemisk rolle, men også på grund af forskellen i opløsningens koncentration, koncentrationen af ​​den omgivende ilt, den lille forskel i materialets struktur osv., forskellen i potentiale genereres, og korrosionskraften opnås., Så metallet med lavt potentiale og i positionen som positivt bord lider tab.


Indlægstid: 12-apr-2021