ny

Rollen af ​​pneumatisk kugleventil i arbejdsforhold

Taike-ventil - hvad er funktionerne af pneumatiske kugleventiler under arbejdsforhold

Arbejdsprincippet for pneumatisk kugleventil er at få ventilen til at flyde eller blokere ved at dreje ventilkernen.Den pneumatiske kugleventil er let at skifte og lille i størrelsen.Kugleventilhuset kan integreres eller kombineres.Pneumatiske kugleventiler er hovedsageligt opdelt i pneumatiske kugleventiler, pneumatiske tre-vejs kugleventiler, pneumatiske blokerende kugleventiler, pneumatiske fluorforede kugleventiler og andre produkter.Det kan laves til en stor diameter, godt forseglet, enkelt i struktur, praktisk at reparere, tætningsfladen og den sfæriske overflade er ofte i lukket tilstand, og det er ikke let at blive eroderet af mediet, og det bruges i mange erhverv.Taike pneumatiske kugleventiler er kompakte i strukturen og nemme at betjene og reparere.De er velegnede til almindelige driftsmedier som vand, opløsningsmidler, syrer og naturgas samt medier med barske driftsforhold, såsom oxygen, hydrogenperoxid, metan og ethylen.Kugleventilens ventillegeme kan være en hel eller en kombineret type.

Pneumatisk kugleventil og stikventil er den samme type ventil.Så længe dens lukkedel er en kugle, roterer kuglen rundt om ventilhusets midterlinje for at opnå åbning og lukning.

Pneumatisk kugleventil bruges hovedsageligt i rørledningen til hurtig blokering, fordeling og ændring af mediets strømningsretning.Kugleventil er en ny type ventil, den har følgende fordele:

1. Væskemodstanden er lille, og dens modstandskoefficient er lig med en rørsektion af samme længde.

2. Enkel struktur, lille størrelse og let vægt.

3. Tætningsydelsen er god, og kugleventilens tætningsoverfladematerialer er meget udbredt i plast, og tætningsydelsen er god, og den er blevet meget brugt i vakuumsystemet.

4. Let at betjene, hurtig åbning og lukning, 90° rotation fra helt åben til helt lukket, praktisk til fjernbetjening.

5. Reparationen er praktisk, den pneumatiske kugleventil har en simpel struktur, og tætningsringen er generelt bevægelig, og den er praktisk at skille ad og udskifte.

6. Når den er helt åben eller helt lukket, er kuglens tætningsflade og ventilsædet isoleret fra mediet, og mediet vil ikke forårsage erosion af ventiltætningsfladen, når mediet passerer.

7. Det har en bred vifte af applikationer, med diametre fra nogle få millimeter til et par meter, og kan påføres fra højvakuum til højt tryk.

8. Da kugleventilens strømkilde er gas, er trykket generelt 0,4-0,7 MPa.Hvis Taike pneumatiske kugleventil lækker, sammenlignet med hydraulisk og elektrisk, kan gassen udledes direkte.

9. Sammenlignet med manuelle og turbo-rullende kugleventiler kan pneumatiske kugleventiler udstyres med store diametre.(Manuelle og turbo rullende kugleventiler er generelt under DN300 kaliber, og pneumatiske kugleventiler kan nå større kaliber.)


Indlægstid: 30. september 2021