ny

O le faʻavae galue o le alavai faʻafefe

O le faʻavae galue o le alavai faʻafefe

E masani ona ou faalogo tatou te talanoa e uiga i valve eseese.I aso nei, o le a ou faʻafeiloaia i matou i le mataupu faavae o le faʻaogaina o le valve faʻafefe.

A iai le ea i totonu o le masini, o le kesi e faʻaputu i luga o le pito i luga o le alavai faʻafefe, o le kesi e faʻaputu i totonu o le valve, ma faʻatupuina le mamafa.Pe a sili atu le mamafa o le kesi nai lo le mamafa o le tino, o le kesi o le a pa'ū le maualuga o le vai i totonu o le potu, ma o le a pa'ū le faʻafefe ma le maualuga o le vai.Fa'aola le ta'avale A uma le kesi, ona si'itia loa lea o le vai, ma fa'aa'e ai fo'i le fa'atele.Ina ia tapuni le uafu ta'avale, e pei o le fa'amauina o le tapuni alavai i luga o le tino o le alatoto, o le alavai fa'afefe e taofi le vaivai.E masani lava, o le valve valve e tatau ona i ai i le tulaga tatala, ma e mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi ma O le vaʻa tuʻufua e faʻaogaina faʻatasi e faʻafaigofie ai le tausiga o le alavai faʻafefe.

1. O le faʻafefe o le valve faʻafefe e faia i le PPR maualalo ma mea faʻapipiʻi, lea o le a le faʻaleagaina e tusa lava pe faʻatofuina i le vai maualuga mo se taimi umi.O le a le fa'alavelaveina le fe'avea'i pontoon.

2. O le lever lever e faia i le palasitika malo, ma o le fesoʻotaʻiga i le va o le lever ma le buoy ma le lagolago e faʻaaogaina fesoʻotaʻiga feaveaʻi, ina ia le elea i le taimi umi o le gaioiga ma mafua ai ona le mafai ona faʻaogaina le faiga ma mafua ai le tafe o le vai.

3. O le faʻamaufaʻailoga pito pito o le leve e lagolagoina e se puna faʻalavelave, lea e mafai ona tutusa lelei ma le gaioiga o le leve e faʻamautinoa ai le faʻamaufaʻailogaina e aunoa ma le vaivai.

4. A faʻapipiʻi le valve faʻafefe, e sili ona lelei le faʻapipiʻi faʻatasi ma le poloka poloka, ina ia manaʻomia ona aveese le valve faʻafefe mo le tausiga, e mafai ona faʻamaufaʻailogaina le faiga ma e le tafe mai le vai.Low-density PP mea, o lenei mea o le a le faʻaleagaina e tusa lava pe faʻatofuina i le maualuga o le vai vevela mo se taimi umi.


Taimi meli: Oke-14-2021